Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă dispariție misterioasă în România

disparitie

În timp ce autoritatile romane cauta planorul disparut, o alta dispariţie misterioasă îi pune pe jar pe politisti, cea a kuweitianului Mohammed Albaghli (79 de ani). De nouă zile nu se mai ştie nimic de afaceristul care, parcă, a intrat în pământ. Disperată, familia a apelat şi la ajutorul unor săteni din Cheia, cărora le-a răsplătit în bani eforturile, scrie Libertatea.

Imediat ce autorităţile au fost alertate, sute de poliţişti, jandarmi, salvamontişti, angajaţi ai Romsilva şi voluntari au scotocit în zadar întreaga staţiune prahoveană Cheia, dar şi împrejurimile şi pădurile din zonă.

Cum căutările importantului personaj despre care se spune că ar fi rudă cu emirul Kuweitului au fost zadarnice, familia lui Albaghli a apelat şi la ajutorul localnicilor. Oamenii, despre care se spune că au fost plătiţi cu ziua de familia afaceristului dispărut, l-au căutat pe bărbat, dar, din nefericire, nu au găsit nici un indiciu care să-i conducă la găsirea milionarului kuweitian.

Dispariţia lui Mohammed Albaghli este cu atât mai bizară, cu cât omul are o vârstă înaintată şi merge destul de greu, sprijinit doar în baston.

Poliţiştii prahoveni care coordonează misiunea de căutare a acestuia au luat în calcul toate ipotezele posibile, inclusiv crima şi răpirea. Căutările nu se mai derulează cu sute de forţe, ci în baza informaţiilor obţinute de la populaţie şi de la anumite surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.