Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă ședință de guvern: Ce au introdus miniștrii, în ultimele ore, pe ordinea de zi

dialogcivic.gov.ro
guvern sigla

Guvernul ar putea lua în discuţie, în şedinţa de miercuri, un proiect de hotărâre privind constituirea Comitetului Interministerial pentru Turism, potrivit Biroului de Presă al Executivului. Guvernul va decide și dacă îi va da unui fost președinte bani.

Pe agenda şedinţei figurează şi un proiect de hotărâre privind aprobarea normativelor de cheltuieli aferente Seminarului Grupului Comun de Planificare al NATO în domeniul rezilienţei pregătirii urgenţelor civile, organizat la Bucureşti, în perioada 27-30 martie 2017.

Citește și: SCENE ȘOCANTE A filmat transmis LIVE, pe internet, VIOLUL prietenei ei minore

De asemenea, pe masa Executivului s-ar putea afla şi un memorandum cu privire la punerea în aplicare a unei decizii a Comisiei Europene de excludere de la finanţarea din partea UE a anumitor cheltuieli suportate de România în cadrul Programului special de preaderare pentru agricultură şi dezvoltare rurală (SAPARD) în cadrul anchetei CE nr.SA/2010/011/RO.

Guvernul ar putea mai lua în discuţie memorandumul cu tema "Aprobarea prelungirii programelor derulate de Reprezentanta UNICEF în România pentru perioada 2018-2022", dar şi alt memorandum privind sprijin financiar acordat fostului preşedinte Emil Constantinescu, din bugetul Ministerului Educaţiei Naţionale, "pentru activitatea internaţională pe care o desfăşoară în beneficiul învăţământului superior românesc".

Citește și: Americanii au reținut o rusoaică sub acuzația că e…SPION: Cu ce se ocupa, da fapt, femeia / VIDEO HOT

Pe agendă se mai află şi patru note de informare. Una dintre ele vizează calendarul de elaborare, promovare şi aprobare a Strategiei Forestiere Naţionale, o alta este despre înfiinţarea Consiliului Interministerial pentru Politici de Tineret.

O altă notă priveşte stadiul de implementare a obiectivelor asumate de grupul Interministerial pentru Românii de Pretutindeni, iar alta clarifică modul de aplicare a facilităţii de scutire de la plata impozitului pe salariu pentru anumite categorii de angajaţi în domeniul TIC.

Citește și: IMAGINI din camera în care Kim Kardashian a fost jefuită: Ce au arătat anchetatorii

Printre documenteşe care ar putea fi discutate în şedinţa de miercuri se numără şi un raport privind reuniunea Grupului Interministerial pentru românii de pretutindeni (23 februarie 2017).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.