Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă ediţie a CosmeticsBeauty Hair la Romexpo, de joi până duminică

cosmetice
"Manifestarea se desfăşoară în pavilionul B1 al Centrului Expoziţional şi este gândită ca un festival al frumuseţii, dedicat atât profesioniştilor, cât şi pasionaţilor care doresc să afle secretele celor care sunt trend-setteri în industrie", susţin organizatorii.

Producătorii, importatorii şi distribuitorii de produse şi echipamente cosmetice şi de înfrumuseţare prezintă la Romexpo tendinţele în make-up, hair styling şi skin care şi desfăşoară la stand o serie de demonstraţii live de nail art şi make-up. Mai mult decât atât, expozanţii au pregătit şi multe promoţii irezistibile care sunt valabile doar pe perioada târgului.

"Ne bucurăm că şi anul acesta companii reprezentative din industrie s-au alăturat festivalului frumuseţii de la Romexpo, înţelegând că participarea la evenimente specializate este foarte importantă dacă doreşti să rămâi în preferinţele clienţilor. Le mulţumim partenerilor pentru profesionalismul de care dau dovadă la organizarea fiecărei ediţii şi sperăm ca vizitatorii, specialişti sau doar pasionaţi de domeniu să aibă parte de o experienţă inedită la #CosmeticsBeautyHair2022 şi să beneficieze de cele mai bune oferte", transmite Oana Netbai - PR Romexpo.

În cadrul evenimentului, Atelierele Ilbah şi Beauty One organizează Zilele Internaţionale ale Frumuseţii. Vizitatorii au ocazia să participe gratuit la o serie de masterclass-uri, demonstraţii şi workshop-uri, unde pot învăţa tehnici de ultimă oră de la experţi în hair style şi make-up. De asemenea, cei prezenţi pot interacţiona cu specialiştii din domeniu şi vor putea să schimbe idei cu cei care au business-uri profitabile şi de succes. Vizitatorii interesaţi trebuie să se înscrie la aceste activităţi pe www.zilelefrumusetii.ro.

În plus, firma de produse profesionale masculine Bărbosul Prietenos aduce la #CosmeticsBeautyHair2022 cunoscuţi artişti din domeniul frizeriei, precum: Vishal Baharani, Sid Sottung, Conor Taaffe, Zena Yuh, Dino Antony, Steve Calini şi Petcu Fire. Aceştia vor dezvălui cele mai moderne trucuri în materie de tunsori sau styling şi îi vor ajuta pe cei care lucrează în domeniu să-şi îmbunătăţească tehnica şi stilul de lucru. Înscrierile se fac pe www.barbosulprietenos.ro.

Programul de vizitare este de joi până duminică, în intervalul orar 10:00 - 18:00, iar accesul este gratuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.