O nouă fiță - ulei în cafeaua de dimineață

Autor: Denisa Miron, Colaborator

Publicat: 15-10-2015

Actualizat: 15-10-2015

Article thumbnail

Sursă foto: stiripesurse.ro

Din ce în ce mai multe persoane susţin că toarnă câteva picături de ulei de cocos în cafeaua de dimineaţă.

O femeie susţine că acest obicei a reuşit s-o scape de greaţă şi s-o facă mult mai energică în timpul zilei decât dacă ar fi băut cafeaua fără ulei.

Printre beneficiile uleiului de cocos se numără eliminarea pietrelor de la rinichi, îmbunătăţirea aspectului pielii, prevenirea obezităţii şi eliminarea mătreţii, conform thealternativedaily.com.

De asemenea, uleiul de cocos poate să ajute la scăderea nivelului colesterolului.

Medicii susţin că este sănătos să înlocuim cu ulei de cocos frişca şi siropurile din comerţ folosite pentru decorarea şi îndulcirea cafelei.

Adaugă una-două linguriţe de ulei de cocos într-o cană de cafea proaspăt preparată şi renunţă la alţi îndulcitori.

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri