Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă GAFĂ marca Viorica Dăncilă? Cum a TAXAT-O Traian Băsescu/ UPDATE: Replica ministrului pentru afaceri europene

basescu parlament

Fostul președinte, Traian Băsescu i-a transmis premierului Viorica Dăncilă, că nu șeful statului reprezintă România la Consiliul Uniunii Europene, ci Executivul, iar președintele reprezintă țara noastră în Consiliul European.

UPDATE: Ministrul pentru afaceri europene, Victor Negrescu, susține însă că ce care a greșit a fost președintele României: Domnul președinte Traian Băsescu a greșit. Alături e cancelarul austriac și premierul bulgar sta președintele României pentru ca așa e formatul.

"România este reprezentată la Consiliul UE de președinte. Greșit, doamna premier, președintele ne reprezintă în Consiliul European, iar în Consiliul UE ne reprezintă Guvernul. Plecați măcar cu această informație din Parlament", a afirmat fostul președinte Traian Băsescu, la finalul dezbaterilor plenului reunit al Parlamentului, în cadrul moțiunii de cenzură.

Citește și: ŞOCANT! Soţia şi fiul jurnalistului Rareş Bogdan au fost atacaţi

"Domnule Băsescu, nu suntem în trio-ul cu Austria, ci în trio-ul cu Finlanda și Croația, așa că vă rog să vă documentați. Mai mult, la Consiliul European ne reprezintă președintele României. Să înțeleg că nu aveți încredere în domnul Iohannis?", i-a spus, în prealabil, premierul Dăncilă senatorului Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.