Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă lovitură GREA pentru Dorin Cocoș: Ce a anunțat ANAF

Inquam Photos / Octav Ganea
Dorin Cocos

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a recuperat joi peste 8 milioane de lei din executarea silită a debitorului Dorin Cocoș, după ce a vândut la licitație 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate, situate în București, a anunțat, joi, ANAF.

În zilele de 22 și 24 august a.c. sunt programate licitații pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din același dosar, informează ANAF într-un comunicat remis AGERPRES.

Citește și: Mărturii ŞOCANTE de la orgiile sexuale cu episcopul din Huşi: Un pedagog 'a dat totul pe faţă'

"ANAF, prin Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale, a organizat astăzi prima licitație pentru vânzarea a 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate, situate în București, și care aparțin debitorului Dorin Cocoș. Licitația a fost organizată în vederea recuperării creanțelor bugetare provenite din săvârșirea de infracțiuni, pentru punerea în executare a hotărârii judecătorești definitive pronunțate în materie penală nr. 258/24.03.2016, definitivă prin Decizia penală nr. 162/03.10.2016, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul penal nr. 1191/1/2015", se menționează în comunicatul instituției.

Conform prevederilor legale, adjudecatarul este obligat să plătească prețul, în lei, în numerar la o unitate a Trezoreriei Statului sau prin decontare bancară în cel mult 5 zile de la data adjudecării.

Citește și: Florian Coldea a fost aspru pedepsit

Totodată, ANAF precizează că în zilele de 22 august a.c., orele 13:30 — 15:00 și 24 august a.c., orele 13:00 — 15:00 sunt programate licitații pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din același dosar.

"ANAF va continua modalitățile prevăzute de lege și va demara procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate sau confiscate, potrivit legii, prin publicarea anunțurilor de licitație în vederea participării potențialilor ofertanți pentru adjudecarea bunurilor și totodată finalizarea procedurilor de valorificare", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.