Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă LOVITURĂ pentru Kevin Spacey după scandal. Actorului i-a fost RETRAS un premiu

deadline.com
Kevin Spacey

Celebrul actor Kevin Spacey primeşte lovitură după lovitură. După ce Netflix a decis să anuleze serialul "House of Cards" în care Spacey avea rolul principal, starul de la Hollywood a mai primit o veste bombă. International TV Academy a anunţat că îi retrage actorului Kevin Spacey premiul onorific International Emmy Founders, pe care el urma să îl primească la gala din noiembrie. Academia făcut anunţul luni seară, scrie NEWS.RO, citând Variety.

Citeşte şi: Avertisment extrem de dur: Facturile la căldură vor EXPLODA

„International Academy a anunţat că în lumina evenimentelor recente nu îi va mai acorda lui Kevin Spacey trofeul onorific International Emmy Founders pe 2017”, se arată într-un comunicat.

Anunţul vine după ce împotriva starului a fost formulată o acuzaţie de hărţuire sexuală din partea actorului Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”. El a declarat pentru Buzzfeed că Spacey l-a hărţuit la o petrecere în 1986, pe când Rapp avea 14 ani.

Kevin Spacey şi-a cerut scuze într-un mesaj publicat pe Twitter, în care a precizat şi că de mai mulţi ani a ales să trăiască precum un bărbat homosexual.

Actorul, premiat cu Oscar pentru rolurile din „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty” (1999), urma să primească acest trofeu la cea de-a 45-a gală a premiilor International Emmy, care va avea loc la New York pe 20 noiembrie.

Printre cineaştii care au primit această recunoaştere se numără Steven Spielberg, J.J. Abrams, Matthew Weiner, Howard Stringer şi Shonda Rhimes.

Netflix a anunţat luni că viitorul al şaselea sezon din serialul „House of Cards”, în care Spacey joacă rolul principal, va fi ultimul.

„Media Rights Capital şi Netflix sunt profund alarmate de ştirea apărută noaptea trecută (duminică, n.r.) privindu-l pe Kevin Spacey. Drept răspuns la această dezvăluire,conducerile celor douăcompanii au ajuns în Baltimore în această după-amiază (luni, n.r.) pentru a se întâlni cu echipa serialului, pentru a-i asigura pe membrii ei că se află în siguranţă şi că îi susţinem. Aşa cum era programat, Kevin Spacey nu filmează în acest moment”, se arată într-un comunicat.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele ”Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi ”American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, joacă rolul principal în serialul „House of Cards”.

Citeşte şi: Wizz Air, modificări de PROPORŢII privind politica bagajelor. Ce trebuie să știe de acum pasagerii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.