Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă lovitură pentru Tal Silberstein, israelianul căutat de DNA: Cine a decis să RUPĂ relațiile cu acesta

Tal Silberstein

Reținut în Israel, împreună cu omul de afaceri Beny Steinmetz, consilierul politic Tal Silberstein a primit o nouă lovitură! Partidul Social-Democrat (SPOe) austriac a rupt legăturile cu omul căutat de DNA.

"Tal Silberstein a oferit consiliere pentru Partidul Social-Democrat din Austria şi a făcut cercetări sociologice în domeniul sondajelor", a scris agenţia de presă APA-OTS, citând managerul de campanie al formaţiunii, Georg Niedermühlbichler. "SPOe încetează colaborarea cu Silberstein cu efect imediat", a adăugat el, conform Europafm.ro.

Citește și: Văduva unui celebru artist pune 'TUNURILE' pe ministrul de Interne: 'Mă simt fraieră, batjocorită, hărțuită, neputincioasă'

În 2015, presa din România a scris că Steinmetz, fostul şef de cabinet al lui Yitzhak Rabin, Shimon Sheves şi Silberstein, un fost consilier al lui Ehud Barak şi al lui Ehud Olmert, au fost implicaţi în afaceri imobiliare ilegale care au costat Guvernul român peste160 de milioane de dolari.

Citește și: Motivul pentru care Cristian Pomohaci a refuzat să se apere: Ce a spus avocatul fostului preot

Şi Steinmetz şi Silberstein sunt trimişi în judecată în dosarul retrocedării unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa, în care sunt implicaţi şi preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Dan Andronic şi Paul de România.

În 10 martie 2017, DNA a cerut arestarea în lipsă, pentru 30 de zile, a celor doi, Silberstein fiiind acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi complicitate la spălarea banilor, iar Steinmetz de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la spălarea banilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.