Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Văduva unui celebru artist pune 'TUNURILE' pe ministrul de Interne: 'Mă simt fraieră, batjocorită, hărțuită, neputincioasă'

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Soția regretatului Cornel Patrichi, Cornelia, a criticat-o extrem de dur pe Carmen Dan, ministrul de Interne, pentru afirmațiile pe care aceasta le-a făcut despre pensiile speciale încasate de subordonații ei.

"Carmen Dan a spus că acești oameni sunt într-adevăr speciali și merită aceste privilegii! Speciali pentru cine? Speciali pentru ce? Și eu sunt specială, și tu ești special, prietene, și noi suntem speciali, și voi, oameni buni, sunteți speciali! Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special!

Citește și: Un fost ministru al Apărării intervine în scandalul pensionărilor în masă: Ce a spus despre 'EXODUL generalilor'

Știți cum mă simt? Fraieră, batjocorită, hărțuită, neputincioasă. Pentru sănătatea mea o să îmi bag capul în nisip, să nu mai vad, să nu mai aud”, a scris Cornelia Patrichi, pe Facebook.

Anterior, văduva coregrafului a scris și cât de puțini bani primește.

"Când mă gândesc că mie mi-au oprit indemnizația de liber profesionist (de 363 lei) pentru că am depășit venitul lunar de 1250 de lei cu câțiva „gologani”. Cred că statul are grijă de mine să nu fac excese și să fiu sănătoasă", a comentat ironic aceasta.

Scandalul pensiilor speciale a reizbucnit săptămânile acestea, iar deciziile unor ”descurcăreți” de a cumula aceste pensii speciale cu salariul au pus și mai multe paie pe foc. Reamintim din nou cazul chestorului Cornel Ciocoiu, care a ieșit la pensie, apoi s-a reangajat în Ministerul de Interne. Acum, el beneficiază de un salariu de cel puțin 10.000 de lei și de o pensie de circa 13.000 de lei. Astfel, cu tot cu celelalte venituri, el va obține trei miliarde de lei vechi pe an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.