Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă ofertă pentru Jose Mourinho - Olympique Lyon îl dorește pe tehnicianul portughez

jose mourinho

Jose Mourinho (56 de ani) e pregătit să revină în fotbal după despărţirea de Manchester United, club care a renunţat la serviciile antrenorului portughez, ”instalându-l” în locul său pe norvegianul Ole Gunnar Solskjaer potrivit mediafax

Un club din Franţa ar fi interesat de serviciile antrenorului portughez, care a activat până acum în Portugalia, Spania, Anglia şi Italia.

Este vorba despre Lyon, club care nu a mai cucerit titlul pe plan intern de 11 ani: "Mourinho? Putem să ne permitem un antrenor mare, având în vedere sănătatea noastră financiară", a declarat Jean-Michel Aulas, preşedintele clubului, pentru Le Progres.

OL are al doilea cel mai bine cotat lot din campionatul Franţei, aproximativ 420 de milioane de euro. Lider în acest clasament este PSG, cu un lot cotat la 927 de milioane de euro.

PSG a câştigat titlul în Franţa, cu cinci etape înainte de finalul sezonului. Lille ocupă locul doi, iar Lyon este pe 3, la şase puncte în spatele poziţiei secunde, care asigură calificarea directă în grupele Ligii Campionilor în sezonul următor.

Bruno Genesio este antrenorul lui Lyon din 2015, iar contractul său, potrivit site-ului Transfermarkt, este valabil până la finalul acestui sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.