Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O noua plangere penala la DNA pentru Radu Mazare. I se cere arestarea

radu-mazare

Primarul Constantei Radu Mazare este vizat de o noua plangere panala depusa la DNA miercuri. Mai mult decat atat, autorii plangerii cer arestarea preventiva a lui Radu Mazare in urma amenintarilor pe care primarul le-ar fi facut la adresa lor.

Plangerea penala a fost facuta de Asociaţa Elevilor din Constanţa (AEC) care il acuza pe Radu mazare ca nu acorda reduceri de transport elevilor din municipiu. Reprezentanţii AEC cer arestarea lui Radu Mazăre pentru o ameninţare indirectă care ar fi fost făcută ieri.

„Ieri am fost ameninţaţi de Mazăre care a zis «Toţi cei care au făcut plângeri la DNA şi care arătau cu degetul, să-l văd în puşcărie, acum sunt pe undeva pe la priciu». «Priciu» înseamna pat de scânduri din puşcărie. Ne-am simţit amenminţaţi şi vom cere măsuri preventive“, a declarat preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Eduard Burghelia.

Plângerea penală se referă la refuzul acordării reducerii de 50% la transportul local în comun pentru elevi, prevedere stipulată la art. 84 (1) în Legea educaţiei naţionale”, anunţă AEC într-un comunicat de presă remis redacţiei cotidianului Ziua de Constanţa.

Numitul Mazăre Radu-Ştefan refuză de 15 ani de zile să aplice legea şi să acorde elevilor reducerea de 50% la transportul local în comun, pe care legea le-o garantează. În acest moment, prejudiciul este de peste 50 de milioane de euro, mai arată sursa citată.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.