Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă plombare a străzilor din Galați, pe timp de ploaie: Asfaltul turnat prin bălți

maturatori strazi

Noi imagini cu muncitori care plombează străzi în municipiul Galați, deși a plouat și chiar a nins, au apărut pe facebook, după ce alți muncitori au fost surprinși în timp ce plombau carosabilul pe timp de ninsoare și goleau o groapă plină de apă de ploaie cu ajutorul unor lopeți și a unei roabe, potrivit Mediafax.

Imaginile cu muncitorii care plombează strada pe ploaie au fost surprinse de un gălățean care și-a murdărit pantofii în asfaltul proaspăt turnat pe o stradă din centrul orașului Galați.

Asfaltarea s-a desfășurat pe întuneric, deși ploua și zona era plină de apă.

Trecătorul revoltat le-a cerut explicații muncitorilor, iar aceștia susțin că lucrarea se desfășoară ca la carte și a fost marcată în mod corespunzător.

„Hai să filmez și eu să văd ce faceți pe timp de ploaie, cum se muncește pe timp de ploaie în Mazepa 1. Da? Uite ce m-am făcut (n.r. pe pantofi)... Pentru ce-s puse astea aici? Poți să zici că este noroi. Pe timp de ploaie se asfaltează? Este beton? Și se pune beton pe timp de ploaie?”, este dialogul dintre trecătorul care și-a stricat pantofii și muncitorii plini de zel.

În ultimele zile, la Galați temperaturile diurne nu au trecut de patru grade Celsius, în timp ce cele nocturne au fost negative. De asemenea, a plouat și a nins ușor, toate acestea fiind condiții improprii lucrărilor la infrastructură urbană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.