Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă provocare pentru Israel - Grevă generală în Cisiordania și Ierusalimul de Est

Cisiordania

O grevă generală este declarată astăzi în Cisiordania și Ierusalimul de Est pentru a denunța „agresiunea” israeliană atât în ​​Fâșia Gaza, cât și în Cisiordania.

Greva, solicitată de partidul Fatah, care controlează Autoritatea Palestiniană, afectează întreprinderile, băncile și universitățile și este însoțită de apeluri la „intensificarea confruntării cu ocupația”.

Pe fondul ofensivei în curs de desfășurare în Fâșie, Ministerul Sănătății condus de Hamas din Gaza raportează că până acum cel puțin 8.610 au fost uciși și peste 23.000 au fost răniți de la începutul războiului.

Cu toate acestea, cifrele emise de gruparea teroristă nu pot fi verificate în mod independent și se crede că includ atât civili, cât și teroriști Hamas uciși în Gaza și Israel, inclusiv ca urmare a rachetăților proprii ale grupurilor teroriste.

Alți 122 de palestinieni au fost uciși în Cisiordania de la atacul mortal al Hamas asupra sudului Israelului din 7 octombrie, din mâinile IDF sau, în unele cazuri, de către coloniști.

Forțele israeliene au reținut, de asemenea, peste 1.000 de palestinieni, dintre care aproximativ 700 sunt afiliați grupării teroriste Hamas, în raiduri în Cisiordania.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.