Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă sentinţă în cazul unui patron de la Clubul Colectiv: Ce au decis oamenii legii

colectiv

O nouă sentinţă în cazul Colectiv. Ce au decis oamenii legii în privinţa unuia dintre patronii din clubul groazei. A fost eşiberat. "Judecătoria Sectorului 4 București, prin Biroul de Informare şi Relaţii Publice, vă face cunoscută soluţia pronunţată la data de 21.12.2015, ora 15.30, în dosarul cu numărul 44604/4/2015, având ca obiect „înlocuire măsură preventivă” privind pe inculpatul Anastasescu GH. George Alin:

Citeşte şi: Ce a spus Remus Truică după întâlnirea cu procurorii: Mărturii complete

’În temeiul art. 242 alin.2 C.proc.pen. admite cererea de înlocuire formulată de inculpatul Anastasescu George-Alin. Înlocuieşte măsura arestării preventive luate faţă de inculpatul Anastasescu George-Alin prin încheierea nr. 94 din data de 03.11.2015 a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti cu măsura arestului la domiciliu începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Dispune punerea în libertate a inculpatului Anastasescu George-Alin de sub puterea MAP nr.125/DL/03.11.2015 emis de Judecătoria sectorului 4 Bucureşti, în dosarul nr.39083/4/2015, dacă nu este arestat în altă cauză, la rămânerea definitivă a prezentei încheieri.

Vezi şi: ÎCCJ îi dă vești proaste lui Remus Truică: Ce au decis judecătorii și pentru Dan Andronic

În baza art. 221 alin. 1 C.p.p. impune inculpatului Anastasescu George-Alin obligaţia de a nu părăsi imobilul situat în strada Borşa nr. 16, bl. 2 J, sc.1, et.1, ap.4, sector 1, Bucureşti decât cu încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura sau în fa?a căruia se află cauza. În baza art. 221 alin. 2 C.p.p., pe timpul cât se află în arest la domiciliu, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi şi libertăţi, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat b) să nu comunice cu coinculpaţii, cu alţi participanţi la comiterea infracţiunilor şi cu martorii din prezenta cauză; Atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau a obligaţiilor impuse, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Citește și: Trei deputați și-au anunțat demisiile

Conform art. 221 alin. 9 C.p.p. dispune ca supravegherea respectării de către inculpat a obligaţiilor ce îi revin pe durata arestului la domiciliu să fie exercitată de către secţia de poliţie în circumscripţia căreia inculpatul îşi are locuinţa. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în cameră de consiliu azi, 21.12.2015, ora 15.30.’’, spun oamenii legii.

Citeşte şi: O nouă captură de senzaţie a DIICOT: Cine a căzut pe mâna procurorilor

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.