Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă TRAGEDIE în familia Mădălinei Manole: Mama regretatei artiste a murit în această dimineață

www.stirilekanald.ro
Eugenia Manole

Doliu în familia Mădălinei Manole! Mama fostei celebre cântărețe a murit la aproape șapte ani de la dispariția prematură a Mădălinei. Eugenia Manole suferise de curând o intervenție chirurgicală în urma căreia rămăsese țintuită la pat, anunță Antena 3.

Eugenia Manole, a murit dupa o lunga lupta cu boala, de aproape sapte ani de zile. Boala de care aceasta suferea s-a agravat dupa decesul fiicei sale, cunoscuta interpreta de muzica usoara Madalina Manole.

Nici tatal Madalinei nu se simte bine, fiind din ce in ce mai in suferinta. Reamintim ca a suferit un accident vascular în urmă cu doi ani, fiind la un pas de moarte: "Tot nu mi-am revenit complet, nu-mi pot folosi prea bine mâna stângă şi mă deplasez cu greutate, căci mă dor picioarele. Iau un pumn de pastile.", a spus aceta.

Sotii Manole nu s-au împăcat niciodată cu gândul că Mădălina s-ar fi sinucis, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Cântăreaţa a fost găsită decedată în locuinţa ei din Otopeni, legiștii stabilind că Mădălina s-a sinucis înghiţind un pesticid foarte toxic, Furadan. Mădălina a lăsat un bilet de adio în care spunea că, deși era înconjurată de oameni care o iubeau și deși își îndeplinise visul de a deveni mamă, nu merita toate acestea, așa că a ales să-și ia viața.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.