Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă umilință din partea lui Erdogan pentru Vladimir Putin: a anulat conferința de presă comună și nu a vrut să ia masa cu el (presă)

www.brecorder.com
erdogan putin

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a anulat o conferință de presă planificată cu Vladimir Putin, în urma discuțiilor de la Soci. De asemenea, el a refuzat cina ulterioară, informează ziarul rusesc Kommersant, citat de presa de la Kiev.

Potrivit publicației, Erdogan a redus la minimum ședința foto cu Putin. Mai multe fotografii comune au fost realizate de un singur fotograf. Liderul turc a zburat acasă aproape imediat după patru ore de discuții, refuzând să ia o cină comună cu liderul de la Kremlin.

"Președintele turc nici măcar nu a stat la o cină gătită, iar în timpul negocierilor de patru ore a consumat ceai și cafeaua", scrie ziarul.

Președinții Turciei și Rusiei s-au întâlnit la Soci pe 5 august. Potrivit rușilor, președintele turc este de acord să plătească parțial gazul rusesc în ruble.

Pe 6 august, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a confirmat că Turcia va plăti parțial pentru gazul rusesc în ruble.

Ulterior, Erdogan a declarat că l-a invitat din nou pe Putin să se întâlnească cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Potrivit acestuia, acum este important să punem în aplicare în mod eficient planul și să transformăm atmosfera pozitivă în pași concreți către revenirea la negocierile de la Istanbul.

După discuții, Fahrettin Altun, prim-ajutor al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, a declarat că lumea "nu poate pune capăt războiului din Ucraina ignorând Rusia".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.