Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă Unitate de Primire a Urgenţelor va fi construită la Spitalul pentru Copii 'Sfânta Maria' din Iași

acv urgenta sandor

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, a anunţat că a semnat, luni, contractul de achiziţie publică pentru execuţia lucărilor de extindere şi dotare a Unităţii de Urgenţă din cadrul Spitalului pentru Copii "Sfânta Maria'', potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, câştigătorul licitaţiei este S.C. Daroconstruct SRL, valoarea contractului se ridică la 25,27 milioane de lei fără TVA, iar durata de execuţie este de 17 luni.

"La finalul lucrărilor, Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul pentru Copii va funcţiona practic într-o clădire nouă, cu demisol, parter şi etaj, pe terasa căruia va fi amenajat şi un heliport. Iar investiţiile pe care le facem la Spitalul de Pediatrie nu se vor opri aici pentru că ne ocupăm şi de extinderea spaţiilor medicale, un proiect care va însemna un Ambulatoriu, un Centru de Recuperare Neuromotorie şi o nouă clădire de 8 etaje ce va cuprinde inclusiv un bloc operator. Suntem pe ultima sută de metri şi cu lucrările de reabilitare şi modernizare la actualele corpuri de clădiri, iar toate acestea ne vor ajuta să facem din Spitalul pentru Copii un centru de excelenţă pediatrică. Sănătatea copiilor este pentru Consiliul Judeţean o prioritate", a declarat Costel Alexe.

Acesta a precizat că finanţarea pentru extinderea şi dotarea Unităţii de Urgenţă din cadrul Spitalului pentru Copii este asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.