Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nuntă la care participau 100 de persoane fost oprită de polițiștii din Suceava

O nuntă la care participau 100 de persoane în Berchișești, județul Suceava, fost oprită de polițiști. La fel și o logodnă la care participau aproape 50 de oameni, la o pensiune din Şaru Dornei, potrivit Mediafax.

Poliția Suceava a transmis, luni, că oamenii legii au oprit o nuntă care se desfășura în comuna Berchișești, în interior, fără respectarea măsurilor sanitare pe timp de pandemie.

În interiorul restaurantului, polițiștii au găsit 100 de persoane care luau masa, fiind vorba de o nuntă organizată de doi miri din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

Toate persoanele aflate în interiorul restaurantului au fost sancționați cu avertismente, iar organizatorii evenimentului, respectiv mirele, cu suma de 2.000 lei și un bărbat de 55 ani, din orașul Gura Humorului, în calitate de administrator al restaurantului cu suma de 15.000 lei.

Atac sângeros în oraşul canadian Quebec - 7 victime! Poliţia a anunţat că a arestat un suspect

„Persoanele implicate în eveniment au fost evacuate din interiorul restaurantului, activitatea fiind anulată”, spun reprezentanții Poliției Suceava.

Administratorul restaurantului nu era la prima amendă. El a mai fost amendat anterior cu 1.600 lei.

Un alt control a avut loc la o pensiune din Şaru Dornei, unde s-a constatat că în incinta restaurantului aparţinând pensiunii se aflau 48 de persoane care participau la o petrecere privată organizată cu prilejul unei logodne.

Polițiștii au stabilit că administratorul pensiunii este o femeie de 38 ani, localnică, ceasta fiind sancționată contravențional pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19, cu amendă în valoare de 3.000 . De asemenea, evenimentul a fost oprit, iar toţi participanţii au părăsit localul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.