Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O parte a tribunelor Cluj Arena, transformate în loc de desfășurare a concertelor în aer liber

Cluj Arena

Consiliul Judetean Cluj anunță transformarea temporară a unor tribune ale stadionului Cluj Arena într-un teatru în aer liber pentru organizarea unor evenimente și concerte, potrivit Mediafax.

Începând de vineri, 12 iunie, pe Cluj Arena se vor organiza seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite.

Citește și: Sfânta Treime, zi importantă pentru toți credincioșii: tradiții și superstiții. Ce este interzis să faci în această zi

”Siguranța participanților este extrem de importantă, de aceea se vor respecta toate regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19. Cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri”, au spus reprezentanții CJ Cluj.

De asemenea, spectatorii vor purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment.

Vineri va fi proiectat în aer liber filmul ”Bohemian Rapsody”, sâmbătă va avea loc un concert al trupei ”Grimus” iar duminică este programat un show de stand-up comedy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.