Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O parte a tribunelor Cluj Arena vor fi transformate în teatru în aer liber

Cluj Arena

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj anunţă, într-o postare pe Facebook, că o parte a tribunelor stadionului Cluj Arena vor fi transformate în teatru în aer liber, notează Agerpres.

"Consiliul Judeţean Cluj şi Agenţia de evenimente Spotlights vor transforma temporar o parte din tribunele Cluj Arena într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condiţiile impuse de starea de alertă. Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30 la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanţare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite", se arată în postarea CJ Cluj.

Publicul va păstra distanţa de 2 metri şi va purta măşti.

"Am găsit o modalitate prin care să le oferim clujenilor posibilitatea de a lua parte la activităţile preferate, dincolo de mediul virtual. Siguranţa participanţilor este extrem de importantă, de aceea se vor respecta toate regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19. Cei 500 de participanţi vor fi aşezaţi pe scaune la o distanţă de 2 metri. Publicul va purta măşti pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale şi se va dezinfecta perimetrul înainte şi după fiecare eveniment", se mai arată în postarea CJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.