Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O parte din protestatarii din Piața Victoriei au ajuns la Palatul Cotroceni - Jandarmeria a BARICADAT instituția iar protestul este PAȘNIC

Inquam Photos / Octav Ganea
protest

O parte dintre protestatarii adunați în fața Guvernului României, cu pancarte, vuvuzele și steaguri în Piața Victoriei, sâmbătă seara, în Capitală, au pornit în marș către Palatul Cotroceni unde vor să scandeze cu privire la măsurile recente instaurate o dată cu evoluția valului patru al pandemiei dar și a incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase de la Constanța, potrivit RTV.

În drum spre instituția prezidențială liderul AUR George Simion a arătat că românii vor plecarea premierului.

„Cine trebuia să îl dea afară pe Cîțu, ce a făcut guvernul Cîțu? Asta cerem demisia Guvernului Cîțu. Sunt cel puțin 25000 de români care îl vor jos pe Cîțu.

Citește și: Martorii GREI ai DNA au DESFIINȚAT-O pe Elena Udrea în sala de judecată: `S-a spus cu subiect si predicat că Elena Udrea era la butoane`...

Eu nu mă tem de nimic. Exista un organizator asumat al acestui protest. Să se aplice legea. Mă tem doar de Dumnezeu. În schimb trebuie să ieșim în stradă și să cerem ca acest guvern să plece”, a explicat liderul AUR.

În fața Guvernului oamenii au strigat „discriminare„ referitor la noile măsuri anti-covid și au cerut schimbarea lui Raed Arafat.

Aceștia blamează puterea actuală privind incendiile din spitale ce au avut loc de la declanșarea pandemiei în țară dar și în legătură cu modalitatea de acțiune a statului român în raport cu flagelul pandemic.

Jandarmeria română a instalat garduri de delimitare în Piața Victoriei și a anunțat prin purtătorul său de cuvânt că este pregătită indiferent de numărul de participanți la acest protest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.