Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O parte din ruși se revoltă împotriva deciziei lui Putin: o petiție online împotriva mobilizării a strâns peste 70.000 de semnături

the spokesman
Vladimir Putin

Pe site-ul Change.org a fost publicată o petiție împotriva mobilizării decretate, miercuri, de preşedintele rus, Vladimir Putin, care a strâns deja peste 70.000 de semnături, transmite portalul de ştiri Meduza, relatează Rador.

"Noi, cetățenii Rusiei, femei și bărbați, ne opunem mobilizării generale. Președintele Vladimir Putin nu are şi nu poate avea temei legal şi motive bine întemeiate pentru a decreta (mobilizarea, n.r.). În situația actuală de incertitudine, nu suntem pregătiți să expunem bărbații din țara noastră - frați, fii, soți, tați și bunici - la un pericol moral sau fizic", se menţionează în textul petiţiei respective. La ora 12:00, petiţia fusese semnată de 72.676 de persoane.

De asemenea, mișcarea rusă "Vesna" (Primăvara, n.r.) a făcut apel la proteste naţionale în Rusia faţă de mobilizarea parţială anunţată, miercuri, de preşedintele Vladimir Putin.

Vezi și: Mişcarea rusă 'Vesna' cheamă la proteste după discursul lui Putin: 'Mii de bărbați vor fi aruncați în mașina de tocat carne a războiului. Pentru ce vor muri?'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.