Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O pensionară a rămas fără pensie, după ce s-a oferit să recompenseze un bărbat care a ajutat-o la bagaje

Româna TV
furt

O pensionară din Arad a rămas fără pensie chiar în ziua în care şi-a primit banii, după ce s-a oferit să recompenseze un bărbat care a ajutat-o la bagaje, însă care a văzut că femeia are o sumă mare în portofel şi i l-a furat, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc marţi seara, iar victima a alertat un echipaj de jandarmi prezent pe stradă. Aceştia au văzut un tânăr ce alerga de-a lungul unei străzi şi au pornit în urmărirea suspectului, care a fost imobilizat.

Citește și: Urs semnalat în Miercurea Ciuc. Locuitorii au fost avertizați prin Ro-Alert

"În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a observat o femeie care se chinuia să transporte mai multe bagaje şi un cărucior în care avea un copil şi s-a oferit să o ajute până la o staţie de autobuz. Pentru fapta sa, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu şi i-a oferit acestuia. Bărbatul a văzut că în portmoneu sunt mai mulţi bani şi, profitând de un moment de neatenţie din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care a luat-o la fugă", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Daniel Monoranu. 

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar portofelul cu întreg conţinutul a fost restituit victimei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.