Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O persoană a fost reţinută după ce a încercat să intre în locuinţa lui Neymar

În timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei locale 01.30, un bărbat a încercat să intre în locuinţa lui Neymar din La Celle-Saint-Cloud, localitate din apropierea Parisului, informează lefigaro.fr, care citează L'Equipe, potrivit news.ro.

Un bărbat de 26 de ani ar fi reuşit chiar să se apropie de uşa locuinţei starului brazilian. Serviciile de securitate l-au reperat rapid pe intrus şi l-au pus pe fugă. Acesta a fost reţinut într-o localitate vecină, Bougival.

De naţionalitate angoleză, bărbatul purta un rucsac cu conţinut neobişnuit, mai multe biblii. Dus la comisariatul central din Versailles, el ar fi recunoscut că doreşte să se întâlnească cu Neymar cu intenţia de a-i transmite "cuvântul lui Dumnezeu", aşa explicând prezenţa bibliilor în bagajul său.

Citește și: DOSAR Cum a ajuns DNA la `cârtița` de la CONTRA-INFORMAȚII Suceava...

Comportamentul ciudat al acestuia a determinat forţele de ordine să caute un expert psihiatric pentru a-i evalua starea mintală. În urma testelor, el a fost plasat într-un spital de psihiatrie.

L'Equipe precizează că angolezul a fost văzut de mai multe ori în jurul casei lui Neymar, în cele trei zile care au precedat acţiunea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.