Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O persoană a murit şi două sunt date dispărute, după prăbuşirea unui hotel în construcţie în New Orleans

www.news.ro
hotel prăbusit India

O persoană a murit şi două sunt date dispărute după ce o parte dintr-un hotel în construcţie din centrul istoric al oraşului american New Orleans s-a prăbuşit sâmbătă , în timp ce echipele de salvare încercau să intre în ceea ce a mai rămas din clădire, potrivit Associated Press, scrie Mediafax.

Clădirile din apropiere au fost evacuate și o macara folosită la construcție, de 82 de metri, este de asemenea, foarte instabilă, a declarat șeful serviciului local de pompieri, Tim McConnell.

"Există o posibilitate foarte mare de prăbuşire a acestei macarale chiar acum", a spus McConnell.

McConnell a declarat că sâmbătă după-amiază echipele de căutare și salvare urbană au intrat într-o secțiune a clădirii în speranța de a găsi în viață cele două persoane dispărute.

Citește și: Regele Arabiei Saudite și prințul moştenitor aprobă suplimentarea trupelor și echipamentelor militare americane pe teritoriul său

Niciuna dintre persoanele dispărute nu a fost depistată, însă McConnell a spus că autoritățile cred că știu locațiile lor aproximative pe baza discuțiilor cu alți supraviețuitori ai prăbușirii. Dronele echipate cu aparat de fotografiat au fost folosite pentru a obține imagini mai apropiate ale epavei din aer, dar nu au surprins niciun semnal despre cei doi dispăruţi.

Un om care nu fusese contabilizat a fost transportat la un spital local, potrivit autorităţilor.

Oficialii au spus că alte 18 persoane au fost transportate la spital de la fața locului și „mai multe” s-au raportat dus la spitale pe cont propriu. Supraviețuitorii nu au suferit răni care să le pună viață în pericol.

McConnell a spus că unul dintre cei dispăruți se crede într-o parte relativ stabilă a clădirii, iar celălalt într-o zonă mai puțin stabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.