Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O petiție cere Netflix să nu mai difuzeze The Ranch, pentru că actorul Danny Masterson e acuzat de viol

netflix

O petiție cerea vineri canalului de streaming Netflix să nu mai difuzeze serialul "The Ranch", din cauza acuzațiilor de viol la adresa actorului său principal, Danny Masterson, relatează AFP.

Netflix "a făcut ce era corect anulând serialul 'House of Cards', atunci când a aflat că starul său Kevin Spacey este acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor", se menționează în petiția difuzată pe site-ul Care2 care este semnată deja de peste 1.000 de persoane.

Petiția precizează că patru femei l-au acuzat pe Danny Masterson, aflat pe genericul serialului "That 70s Show", că le-a violat la începutul anilor 2000.

Textul petiției menționează că una dintre acuzatoarele lui Masterson a mers de mai multe ori la poliție în 2004 pentru a reclama că a fost violată în anul precedent. Ea afirmă că a fost agresată sexual în timp ce era inconștientă.

Dosarul ei ar fi fost redeschis după ce noi au apărut noi acuzatoare, potrivit petiției, care precizează că biroul procuroarei din Los Angeles, Jackie Lacey, examinează acest caz din luna aprilie.

O purtătoare de cuvânt a Netflix a declarat pentru AFP că difuzorul "este la curent cu aceste alegații și cu ancheta în curs, vom reacționa dacă vor exista urmări". Purtătorii de cuvânt ai actorului nu au răspuns unei solicitări de comentarii din partea AFP.

O altă petiție a fost postată pe site-ul Change.org pentru a cere Academiei care decernează prestigioasele Oscaruri să-i interzică lui Casey Affleck, laureatul premiului pentru cel mai bun actor anul trecut pentru "Manchester by the Sea", să participe la viitoarea ceremonie din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală formulate la adresa lui de mai multe foste colaboratoare.

În plus, jurnalista Amy Kaufman a postat pe Twitter că după apariția unui articol privind acuzațiile de agresiune și hărțuire sexuală la adresa regizorului Brett Ratner aduse de șase femei, printre care actrițele Natasha Henstridge și Olivia Mumm, cotidianul a fost contactat de "peste 45 de persoane cu noi acuzații".

Vineri, Corey Feldman, care de mai mulți ani afirmă că a fost victima unui "cerc de pedofili" la Hollywood când era un copil actor, a declarat la televiziune și apoi pe Twitter că unul dintre cei care l-au agresat a fost Jon Grissom, actor din anii '80 cu două filme la activ, printre care unul cu Feldman.

De asemenea, agenția de impresariat artistic Primary Wave Entertainment l-a plasat în concediu administrativ pe David Guillod, unul dintre managerii săi, acuzat de actrița canadiană Jessica Barth că a drogat-o și a agresat-o sexual în 2012.

Actrița care a jucat în "Ted" și în serialul "Parks and Recreation" a scris pe Instagram că din acest motiv este atât de pasionată de această mișcare, afișând un articol de pe site-ul The Wrap în care ea spune despre David Guillod: "Vreau să fie urmărit penal".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.