Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O plantație de cannabis a fost descoperită într-o pădure din Vrancea. Trei bărbați au fost arestați

canabis

Patru bărbați au fost reținuți fiind suspectați că au cultivat, deținut și vândut droguri în județul Vâlcea. Aceștia ar fi plantat cannabis într-o pădure din Județul Vrancea, potrivit DIICOT. Trei dintre aceștia au fost arestați preventiv de Tribunalul Vrancea, un altul fiind cercetat sub control judiciar.

"În cauză există suspiciunea  rezonabilă că  începând cu anul 2018 inculpatul   Harţuchi Aurelian-Cătălin a desfasurat activităţi de trafic şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului, a cultivat, a procurat, a deţinut şi a pus în vânzare  droguri de risc  către mai mulţi comsumatori de pe raza judeţului Vrancea.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că inculpaţii Harţuchi Aurelian-Cătălin şi  Negrea Daniel au înfiinţat o plantaţie de cannabis de 41 plante situată într-o pădure aflată în extravilanul comunei Cîrligele, jud. Vrancea pe care au îngrijit-o până la data de 03.07.2018 când au fost prinşi în flagrant în respectiva locaţie.

De asemenea, în cauză s-a stabilit faptul că inculpatul Harţuchi Aurelian-Cătălin avea legături infracţionale şi cu inculpaţii Bandraburu Doru Alin şi Şerban Aurelian  care au desfăşurat  activitati de trafic şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului,  au procurat, au deţinut şi au comercializat astfel de substante interzise către diferiţi consumatori de pe raza judeţului Vrancea", potrivit DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.