Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O protecție pentru colțurile mobilei, nicidecum un moft, ci o necesitate pentru siguranța lui bebe!

protectie colturi

content-image

Primele 5 – 6 luni alături de bebe ți-au perfecționat calitățile de părinte? Minunat! Însă, ghici ce? Pregătirea ta nu s-a încheiat! Unii ar spune că greul de abia acum începe. Noua perioadă încadrată între lunile 7 – 12 vine cu un set diferit de provocări, la care va trebui să te adaptezi rapid, mai ales atunci când micuțul tău va începe să meargă de-a bușilea și apoi în picioare, spre entuziamul întregii familii.

 

Odată ce va descoperi farmecul primilor pași, va fi din ce în ce mai greu să îl oprești din misiunile sale de explorator al casei, iar pericolele nu vor întârzia să își facă simțită prezența. Marginile și canturile pieselor de mobilier vor fi printre primele care îl vor antrena în diverse incidente neplăcute. Pentru a evita loviturile cu risc ridicat este recomandat să montezi din timp seturile de protectie colturi mobila, realizate de producători de top, pe baza statisticilor efectuate de-a lungul anilor.

content-image

Colțurile, zonele care declanșează numeroase accidentări

 

Dacă micuțul tău este hiperactiv, va face "cunoștință" fără întârziere cu toate marginile mobilierului folosit în amenajarea locuinței. Capul va fi cel dintâi expus la duritatea ramelor, loviturile în această parte a corpului fiind des menționate de părinții care nu au montat încă echipamente de siguranță. Fii prevăzător și împiedică astfel de momente dureroase, prin acoperirea tuturor marginilor cu articolele de protecție pentru colțuri de mobilă!

 

Jocurile improvizate în jurul mesei sunt printre preferatele copiilor. Spațiul ofertant de sub aceasta le pune la dispoziție o scenă perfectă unde se pot ascunde, dând startul unor alte năzdrăvănii. Sertarele și ușile dulapurilor sunt, de asemenea, puncte de atracție pentru ei și nu își găsesc liniștea până nu reușesc să le deschidă rând pe rând.

 

Desigur, curiozitatea și nevoia de explorare contribuie la dezvoltarea optimă a copilului tău și nu este indicat să-i limitezi accesul la încăperi, zone sau piese de mobilier, însă cum intervii pentru a-l proteja de pericolele ce se ascund în spatele acestor activități? Cea mai bună soluție pentru a te asigura ca piticotul tău este în siguranță oricând, este să montezi câte o protecție pentru colțuri de mobilă pe fiecare element "amenințător" din casă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.