Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O publicație semnată de Pr. Prof. Dr. Constantin Preda aduce în atenția cititorilor creștini viața comunității apostolice din Ierusalim

ierusalim

O publicație recentă a Editurii Basilica semnată de Pr. Prof. Dr. Constantin Preda aduce în atenția cititorilor creștini viața comunității apostolice din Ierusalim care, potrivit autorului „a reprezentat dintotdeauna un model demn de urmat nu numai de către monahi, ci și de către toți creștinii”, conform basilica.ro

Lucrarea poartă titlul „Modelul comunității apostolice din Ierusalim”. Este o selecție de texte exegetice ale Pr. Constantin Preda despre opera Sf. Luca publicate în diverse reviste de specialitate.

Cele mai multe capitole se referă la Cartea „Faptele Apostolilor”.

„Între toate cărțile, Noului Testament, Cartea Faptele Apostolilor reprezintă – cred – chintesența credinței în Iisus Hristos, prima istorie a creștinismului și a Bisericii călăuzite de Duhul Sfânt. Nu întâmplător, ea este așezată în Noul Testament după cele patru Evanghelii – ca un rezumat al acestora – și înaintea Epistolelor Sf. Apostol Pavel – ca o pregătire pentru receptarea acestora”, scrie autorul.

Vezi primele pagini și cuprinsul volumului pe site-ul Librăriei Cărților Bisericești.

Lucrarea poate fi achiziţionată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la tipografia@patriarhia.ro, editura@patriarhia.ro sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.