Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O regizoare a 'Handmaid's Tale' se va ocupa de serialul documentar despre viaţa ducilor de Sussex, Harry şi Meghan

smartradio.ro
Harry și Meghan Markle

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, care au stabilite mai multe proiecte cu Netflix, pregătesc un serial documentar despre viaţa lor, potrivit The Times.

Ei au cooptat-o cu această ocazie pe Liz Garbus, producătoare şi regizoare nominalizată la Oscar, cunoscută pentru numeroase documentare şi pentru că a regizat un episod din serialul "Povestea servitoarei/ Handmaid's Tale", conform news.ro.

Ea a realizat în 2015 documentarul despre cântăreaţa Nina Simone, "What happened, Miss Simone", precum şi documentarul "The Farm: Angola USA", cu Jonathan Stack, despre deţinutele din acest penitenciar de stat din Louisiana.

Liz Garbus a fost producător executiv al serialului animat "Pearl", pe care Meghan Markle îl pregătea pentru platformă. Proiectul fundaţiei lui Meghan şi Harry, Archewell, despre o fetiţă de 12 ani care descoperă marile figuri feminine care au marcat istoria, a fost victima reducerilor de buget la Netflix şi anulat.

Garbus va fi aşadar la cârma seriei de documentare despre viaţa soţilor Sussex, care ar trebui să se numească "Acasă". Camerele de filmat şi echipele de filmare au fost văzute la diferite evenimente la care a participat cuplul.

Meghan şi Harry au semnat un contract de mai multe milioane de dolari cu Netflix în septembrie 2020. Ei au negat atunci, prin purtător de cuvânt, "că participă la vreun reality show".

Ei trebuie mai întâi să producă o serie de documentare despre Jocurile Invictus şi au fost urmăriţi de camere în timpul ultimelor jocuri, în Olanda, în aprilie 2022, potrivit detaliilor Page Six.

Prinţul Harry lucrează şi la o carte de memorii ale cărei posibile dezvăluiri ar putea, după interviul cu Oprah Winfrey, să zdruncine încă o dată Palatul Buckingham. Cartea foarte aşteptată, care urmează să fie publicată de Penguin Random House, încă nu are o dată de lansare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.