Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă i-a îngrozit pe irlandezi: Gravidă în 8 luni, a răpit și agresat sexual două tinere

Radu Pop
pinimg.com
arest infractoare

O româncă însărcinată în opt luni a speriat Poliţia din Irlanda de Nord. Femeia, care a fost arestată, a răpit două tinere şi le-a agresat sexual, după ce le-a ameninţat cu un cuţit, potrivit Adevărul.

Maria Covaci (29 de ani), se află deja în arest şi va fi judecată în Irlanda de Nord. Ea este acuzată că a răpit de pe stradă două tinere, le-a ameninţat cu un cuţit şi le-a agresat sexual, scrie cotidianul Belfast Telegraph.

Deşi era însărcinată în opt luni, românca nu s-a dat înapoi de la comiterea niciunei fărădelegi. Maria Covaci e anchetată pentru două acuzaţii de răpire, două de deţinere de armă ofensivă, două de sechestrare, două de agresiune comună şi una de agresiune sexuală. Acuzaţiile au legătură cu un incident pe strada James, din Ballymena, care a avut loc pe 13 noiembrie, când Covaci era însărcinată în opt luni.

Un judecător districtual a declarat instanţei că femeia, care e cetăţean român, se confruntă cu „acuzaţii foarte substanţiale şi foarte grave”.

Cele două tinere răpite le-au povestit poliţiştilor că au fost prinse şi forţate să se urce într-o maşină, sub ameninţarea cuţitelor, de două persoane, una dintre ele fiind Maria Covaci.

Victimele au fost duse într-un loc retras, unde una dintre ele a fost forţată să îngenuncheze. Ofiţerul a povestit că fetei i-au fost scoase hainele şi lenjeria intimă, a fost fotografiată şi i s-a spus de către atacatorii ei că va fi făcută să fie o „stea de internet”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.