Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă i-a sucit mințile unui jurnalist italian de la televiziunea publică: a fost în cele din urmă arestată de Poliție!

elconfidential.com
politie italia

O româncă i-a sucit mințile unui jurnalist italian de la televiziunea publică: a fost în cele din urmă arestată de Poliție!

O româncă de 30 de ani a fost arestată de poliția italiană, coordonată de Parchetul din Roma, după ce a șantajat un manager de la televiziunea publică RAI, în vârstă de 66 de ani, căruia i-a cerut 100.000 de euro, informează Rador.

Femeia l-ar fi insultat în mod repetat pe bărbat, amenințându-l că îi va ucide pisicile, apoi ar fi încercat să îi ceară ajutor, sub pretextul: "Fă ceva, mafia vrea să mă omoare".

Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri pentru adulți. După primele întâlniri plătite într-un apartament din Labaro, bărbatul s-a îndrăgostit de fată care, pe lângă remunerarea serviciilor sexuale, a început să facă cereri de tot felul.

Tânăra de 30 de ani ar fi început să inventeze scuză după scuză, inclusiv o rambursare de 5.000 de euro pentru a organiza înmormântarea surorii sale, până când, pentru a-l speria pe bărbat și a-l obliga să-și deschidă portofelul, a adus în discuție o presupusă organizație criminală care o dorea moartă.

Apoi, a amenințat cu sinuciderea. Bărbatul ar fi denunțat-o, iar tânăra de 30 de ani a fost, apoi, arestată de polițiștii de la secția de poliție Viminale, pe 6 septembrie. Apoi, arestarea a fost validată de judecătorul de instrucție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.