Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O sală de sport dezafectată, mistuită de flăcări - Pompierii au reuşit să oprească extinderea incendiului la clădirea Tribunalului

captură facebook
incendiu Londra Luton

O sală de sport, situată în centrul municipiului Alba Iulia, în proximitatea clădirii în care funcţionează Judecătoria, Tribunalul şi Parchetele de pe lângă aceste instanţe, precum şi în apropierea unor blocuri, a ars în noaptea de joi spre vineri în urma unui incendiu, fără să fie înregistrate victime, potrivit Agerpres.

Aflată de un an în proprietatea Primăriei Alba Iulia, sală de sport "1 Mai" a ars în întregime, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

"Pentru localizarea şi stingerea incendiului s-a intervenit cu 6 autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD, cu 26 de pompieri de la 3 subunităţi (Alba Iulia, Aiud şi Sebeş), precum şi câte un echipaj de la IPJ Alba şi Poliţia Locală. Acţiunea de intervenţie a fost condusă de prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Alba, Cristian Cîmpean, sprijinit de Grupa Operativă", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alex Crişan.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită ca "foc deschis în spaţii deschise", a menţionat acesta.

"Pompierii militari au reuşit să protejeze clădirea Tribunalului Alba Iulia şi alte două obiective aflate în proximitatea obiectivului incendiat", a precizat Alex Crişan.

Potrivit acestuia, o porţiune din zidul sălii de sport la care s-a manifestat incendiul s-a prăbuşit spre exterior, fiind avariat un autoturism.

Nu au fost înregistrate victime.

Sala de sport, aflată în stare de ruină, a fost preluată de municipalitatea albaiuliană de la Ministerul Sportului, prin hotărâre de guvern, urmând să fie reabilitată, modernizată şi reintrodusă în circuitul sportive, a anunţat, în 29 decembrie 2022, primarul Gabriel Pleşa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.