Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O şcoală din municipiul Giurgiu şi una din Ghimpaţi au intrat în scenariul roşu, după ce au fost confirmate mai multe cazuri de COVID-19

SANADOR
testare covid

Şcoala generală nr. 10 din municipiul Giurgiu şi Şcoala generală din comuna Ghimpaţi au intrat în scenariul roşu, ceea ce înseamnă că orele se vor desfăşura exclusiv online, după ce au fost confirmate cazuri de COVID -19 în rândul elevilor şi cadrelor didactice din aceste unităţi şcolare.

"La ora actuală, încă două unităţi de învăţământ din judeţul Giurgiu respectiv Şcoala generală nr. 10 din municipiul Giurgiu şi Şcoala generală din comuna Ghimpaţi, unde au fost confirmate cazuri pozitive de COVID-19 atât în rândul profesorilor cât şi al elevilor, au trecut la scenariul roşu, ceea ce înseamnă că orele se desfăşoară exclusiv online, iar unităţile în cauză au fost dezinfectate. Până la momentul actual, nu au fost înregistrate alte cazuri pozitive în rândul elevilor sau al cadrelor didactice giurgiuvene', a informat, marţi, presa IŞJ Giurgiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Reacția Gabrielei Firea, după afirmația lui Nicușor Dan despre 'panarame': 'Sunt și voi fi mereu alături de toate femeile! Ele duc greul!'

În judeţul Giurgiu un număr de trei elevi, trei cadre didactice şi o persoană din rândul personalului didactic auxiliar sunt spitalizaţi, după ce au fost confirmaţi cu COVID-19, iar în carantină la domiciliu se află 45 de elevi şi şapte cadre didactice.

Menţionăm faptul că la Şcoala Postliceală FEG din municipiul Giurgiu şi în unităţile şcolare din comunele Găujani şi Oinacu cursurile se desfăşoară după scenariul roşu, adică exclusiv online, în toate celelalte şcoli din municipiul Giurgiu şi din comunele: Daia, Ghimpaţi, Stoeneşti, cursurile se desfăşoară după scenariul galben şi elevii vin la şcoală prin rotaţie, în restul comunelor din judeţ elevii vin la şcoală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.