Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O şcoală din Vrancea şi-a suspendat cursurile cu prezenţă fizică din cauza COVID-19

FDVPDR
scoala online

Şcoala Gimnazială Mirceştii Noi din comuna Vânători şi-a suspendat cursurile cu prezenţă fizică, începând de luni, din cauza COVID-19, a informat Prefectura Vrancea, anunță Agerpres.

"Astăzi, 04.10.2021, a avut loc o şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vrancea privind suspendarea cursurilor în unităţile/instituţiile de învăţâmânt, la apariţia cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, în rândul grupelor/claselor la nivelul localităţilor din judeţul Vrancea, în urma căreia (...) s-a dispus suspendarea activităţii cu prezenţă fizică la nivelul întregii unităţi de învăţâmânt la Şcoala Gimnazială Mirceştii Noi, structură a Şcolii Gimnaziale Vânători, în perioada 04.10.2021 - 17.10.2021", se arată într-o hotărâre a CJSU Vrancea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, cursurile Şcolii Gimnaziale Mirceştii noi au fost suspendate după ce săptămâna trecută cinci din cele nouă clase ale unităţii de învăţâmânt au intrat în online din cauza unor cazuri confirmate de COVID-19.

În prezent, la nivelul judeţului, un număr de 2.137 de elevi din 82 de clase din unităţi de învăţâmânt din Vrancea fac ore online. Un număr de 114 elevi şi 45 de cadre didactice şi personal auxiliar sunt confirmate cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.