Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O școală închisă după o petrecere de majorat!

wow
O școală din Co. Tipperary a fost forțată să-și închidă ușile după izbucnirea unui focar de COVID-19 care ar putea avea legătură cu o petrecere de 18 ani. St Joseph’s CBS – o școală cu 570 elevi din Nenagh, Irlanda s-a închis ieri și va reveni la învățarea la distanță în urma discuțiilor dintre HSE și Departamentul Educație. Aproximativ 200 de elevi și personal din liceu sunt testați în urma izbucnirii focarului din școală.

Studenții din anul șase au fost clasificați drept contacte apropiate și li s-a cerut să se autoizoleze în urma „unui număr” de cazuri pozitive, potrivit unei scrisori trimise miercuri părinților. Informatia IRL înțelege că focarul a apărut în urma unei petreceri de majorat, la care unii studenți ar fi participat.

Studenții din anul al cincilea au fost, de asemenea, sfătuiți să rămână acasă până la o nouă notificare. Tot personalul de la școală a fost, de asemenea, testat în ultimele zile după ce au fost detectate o serie de cazuri pozitive.
„Continuăm să lucrăm în strânsă legătură cu sănătatea publică și cu HSE în toate problemele, într-o perioadă foarte dificilă pentru întreaga comunitate școlară”, se arată într-o scrisoare școlară adresată părinților.
„Înțeleg și să apreciez pe deplin anxietatea și îngrijorarea cu care s-ar putea să aveți de-a face în propriile familii în acest moment.”
HSE efectuează, de asemenea, o evaluare a riscului pentru sănătatea publică la Școala Gimnazială St Mary, Nenagh.
Într-o declarație, directorul școlii Michael Dineen a confirmat că școala s-a angajat cu HSE. „Ca parte a acestei evaluări a riscurilor, toate contactele strânse vor fi identificate, contactate și informate cu privire la următorii pași”, a spus el.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.