Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O serie de districte din Germania nu vor folosi dozele de vaccin anti-COVID-19 sub suspiciunea că lanţul frigorific necesar transportului a fost întrerupt

Linkdin
vaccin covid

O serie de districte din Germania nu vor folosi dozele de vaccin anti-COVID-19 primite în weekend sub suspiciunea că lanţul frigorific necesar transportului a fost întrerupt, a declarat luni pentru Reuters TV un responsabil regional, potrivit Agerpres.

"Există îndoieli în ce priveşte menţinerea în permanenţă a lanţului de frig", a spus administratorul districtului Lichtenfels, Christian Meissner.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

"BioNTech a comentat declarând că vaccinul este probabil în regulă, dar probabil în regulă nu este suficient", a punctat Meissner, adăugând că dozele respective nu vor fi folosite pentru a preveni ca încrederea publicului în campania de vaccinare să aibă de suferit.

Duminică, un purtător de cuvânt al administraţiei din Lichtenfels a afirmat că 1000 de doze care urmau să fie distribuite în acest district, precum şi în cele învecinate Coburg, Kronach, Kulmbach, Hof, Bayreuth şi Wunsiedel, toate în Bavaria, au fost afectate de o problemă de temperatură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.