Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O serie de meciuri din Marea Britanie au fost decalate datorită funeraliilor prinţului Philip

printul philip

O serie de meciuri programate sâmbătă, 17 aprilie, în sportul din Marea Britanie, au fost decalate datorită funeraliilor prinţului Philip, ducele de Edinburgh, care se vor desfăşura în acea zi, transmite AFP.

Meciul Wolverhampton Wanderers - Sheffield United, din etapa a 32-a a campionatului de fotbal al Angliei, ce urma să înceapă la ora 14:00 GMT, în acelaşi timp cu funeraliile soţului reginei Elisabeta a II-a, a fost reprogramat pentru ora 19:15 GMT, potrivit agerpres.ro.

Funeraliile vor fi precedate de un minut de reculegere la nivel naţional.

Celălalt meci din acea zi din campionatul Angliei, Newcastle United - West Ham United, va începe aşa cum era prevăzut, la 11:30 GMT.

Semifinala de Cupa Angliei dintre Chelsea şi Manchester City, programată pe Wembley de la 16:30 GMT, va începe la ora stabilită iniţial.

Mai multe meciuri din diviziile inferioare, ce ar urma să aibă loc la ora desfăşurării funeraliilor, ar putea fi reprogramate.

Federaţia scoţiană de fotbal a schimbat ora de disputare a meciurilor din turul 4 al Cupei Scoţiei. Unele întâlniri au fost devansate pentru vineri, altele vor avea sâmbătă mai devreme decât era prevăzut iniţial sau dimpotrivă au fost amânate. Duelul dintre Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, şi marea rivală Celtic va avea loc în cele din urmă duminică.

Campionatul englez de rugby a modificat la rândul său ora de desfăşurare a partidelor. Două dintre acestea sunt programate de la ora 11:30 GMT, iar alte două, de la 16:00 GMT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.