Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O staţie de asfalt din Braşov a fost închisă după ce primăria a câştigat un proces în acest sens

dozadebine.ro
brasov tampa

O staţie de asfalt din cartierul Bartolomeu din Braşov a fost închisă, după ce primăria a câştigat un proces în acest sens. Primarul Allen Coliban afirmă că, pentru a avea un oraş verde, este necesar să se ia măsuri pentru a reduce poluarea industrială. ”Ani de zile, din staţia de asfalt a ieşit fum toxic mai ceva ca din locomotivă, afectând sănătatea oamenilor”, afirmă primarul.

”În mijlocul Braşovului, timp de ani de zile, din staţia de asfalt a ieşit fum toxic mai ceva ca din locomotivă, afectând sănătatea oamenilor. Controalele au constatat depăşiri grave ale valorilor emisiilor şi imisiilor (pulberi sedimentabile PM 10 şi PM 2,5, compuşi organici volatili, CO, NO2 şi SO 2), fapt pentru care s-au dispus şi amenzi”, a scris, joi seară, pe Facebook, Allen Coliban.

Primarul din Braşov afirmă că, pentru a avea un oraş verde, este nevoie de acţiuni atât ale cetăţenilor, dar şi reducerea poluării industriale, potrivit News.ro.

”Pe lângă acţiunile pe care le luăm noi, ca cetăţeni, în viaţa de zi cu zi, este cel puţin la fel de important să adresăm şi poluarea industrială, lucru ce se va regăsi şi în noul Plan Integrat privind Calitatea Aerului (PICA). Primăria Braşov a dat aviz negativ pentru funcţionarea staţiei de asfalt şi a câştigat procesul din instanţă”, a mai afirmat primarul, referindu-se la staţia de asfalt din cartierul Bartolomeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.