Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O suceveancă a ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat să îşi salveze bunurile dintr-un incendiu

medlife.ro
arsuri prim ajutor

O femeie cu arsuri la o mână a ajuns la spital, luni, în urma unui incendiu izbucnit în gospodăria sa din localitatea Vârfu Dealului, comuna Pârteştii de Jos, a informat ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, focul s-a dezvoltat imediat, astfel încât la sosirea echipajelor de pompieri ardeau generalizat acoperişul casei şi adăpostul de animale, cu pericol de propagare la construcţiile învecinate.

Ambulanţa trimisă la faţa locului a preluat o femeie în vârstă de 62 de ani, cu arsuri la nivelul unui membru superior, suferite în timp ce încerca să oprească focul, potrivit Agerpres.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca şi cei ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, împreună cu lucrători ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Cacica şi Pârteştii de Jos, cu patru autospeciale de stingere.

În incendiu au ars acoperişul casei şi bunurile din interiorul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi şi o anexă gospodărească pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, cu bunurile din interiorul acestora. În incendiu a murit şi o bovină, surprinsă de flăcări.

Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.