Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O sută de ani de la înființarea SVR - Vladimir Putin elogiază activitatea spionilor ruși

Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin, un fost agent KGB, elogiază spionii ruşi ”curajoşi”, cu ocazia marcării a 100 de ani de la înfiinţarea Serviciului rus de informaţii externe (SVR), relatează AFP potrivit Agerpres.

”Le doresc succes celor care apără Rusia şi poporul nostru de ameninţările extrne şi interne, ne apără suveranitatea şi interesele naţionale”, a declarat liderul de Kremlin duminică, într-un discurs pe care l-a susţinut în faţa sediului SVR, la Moscova.

”Eu ştiu foarte bine că sunt persoane loiale şi curajoase” în cadrul SVR, succesorul primei Direcţii Generale din cadrul serviciilor societice de securitate (KGB), a subliniat el.

Liderul de la Kremlin, el îsuşi un fost agent KGB, a efectuat o rară vizită pentru a depune o jerbă la un memorial inaugurat în faţa sediului SVR, cu ocazia marcării în acest an a unui secol de existenţă.

”Sper că Serviciul informaţiilor externe (...) va continua să participe în mod activ la detectarea şi neutralizarea ameninţărilor potenţiale la adresa Rusiei”, a declarat Putin.

”O muncă eficientă a serviciilor de securitate, ghidată de lege şi intersele naţionale, a avut şi va avea întotdeauna o importanţă deosebită pentru Rusia”, a insistat fostul agent KGB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.