Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără de 25 de ani din Galați a căzut mai bine de 100 de metri într-o prăpastie în Bucegi

News.ro
salvamont

O tânără de 25 de ani din Galați a căzut mai bine de 100 de metri într-o prăpastie în Munții Bucegi. Ea a scăpat doar cu câteva julituri. Tânăra a fost extrasă cu ajutorul unui elicopter sosit de la Tg. Mureș, informează Mediafax.

O tânără de 25 de ani din Galați a fost astăzi (sâmbătă - n.r.) la un pas de a-și pierde viață în Munții Bucegi, anunță Salvamont Bușteni.

„Această încerca să ajungă la cabana Mălăiești cu prietenul ei, dar niciunul nu avea echipament specific de iarnă. Au pornit în traseu foarte târziu și când au ajuns în zona Valea Rea, fata a alunecat și a căzut mai bine de 100 de metri într-o prăpastie. Doar norocul a făcut că tânăra să scape doar cu câteva julituri. Panicată și fără echipamentul necesar, această a rămas blocată în locul în care s-a oprit”, potrivit salvamontiștilor.

Prietenul tinerei a sunat după ajutor.

„Salvamontiștii din Brașov au primit alarmă la ora 14:30 și pentru că accidentul era aproape de granița cu Prahova, în scurt timp s-au mobilizat și echipele din Bușteni, Prahova și Râsnov. S-a solicitat și sprijinul unui echipaj aero, iar un elicopter s-a ridicat de la Tg.Mureș. Acesta a ajuns primul la locul accidentului și după câteva încercări a reușit să extragă victima. Prietenul ei a fost recuperat de colegii din Râsnov. În sprijin au venit și salvatorii C.J. Brașov și împreună l-au coborât pe tânăr de pe munte”, precizează salvatorii montani.

Acțiunea s-a încheiat cu bine după aproape trei ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.