Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără de doar 18 ani a fost arestată după ce ar fi furat bani, bijuterii, parfumuri şi alte bunuri din două locuinţe din Târgu-Neamţ

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

O tânără în vârstă de 18 ani, din judeţul Suceava, a fost reţinută de poliţişti după ce ar fi furat bani, bijuterii, parfumuri şi alte bunuri din două locuinţe din Târgu-Neamţ, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, conform Agerpres.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că tânăra de 18 ani locuia într-un imobil din Târgu-Neamţ, aceasta având grijă de una dintre persoanele vătămate, în vârstă de 76 ani, persoană cu handicap locomotor. Profitând de starea acesteia, i-ar fi sustras din locuinţă suma de 100 euro, mai multe bijuterii şi articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În aceeaşi zi, tânăra a intrat într-o altă locuinţă, situată în aceeaşi curte, de unde ar fi sustras parfumuri, bijuterii şi articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de 7.500 lei.

Tânăra a fost prinsă de poliţişti în localitatea nemţeană Crăcăoani, fiind reţinută pentru 24 ore sub acuzaţiile de furt şi furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat doar în proporţie de 50%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.