Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără din Maramureș condamnată pentru furt și un bărbat condamnat de tâlhărie, din Sălaj, au fost încarcerați în baza mandatelor de executare a pedepselor

gratii

Lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare a IPJ Maramureş au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Satu Mare, a precizat, joi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Florina Meteş, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Viorica Dăncilă, despre dezvoltarea UE - Încrederea oamenilor se poate pierde într-o clipă

Potrivit acesteia, o tânără de 20 de ani, cu domiciliul în judeţul Sălaj, condamnată la doi ani închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţă, a fost depistată de poliţişti pe raza municipiului Baia Mare şi încarcerată.

"Tânara a fost depusă în Penitenciarul Gherla în vederea executării pedepsei", a spus Florina Meteş.

De asemenea, poliţiştii din oraşul Târgu Lăpuş au identificat un bărbat din comuna Gârbou, judeţul Sălaj, bănuit că a comis pe raza oraşului o tâlhărie şi un furt.

"Cercetările şi verificările efectuate cu privire la cele două fapte sesizate au relevat că la începutul acestei luni, bărbatul identificat i-ar fi solicitat unui alt bărbat din Târgu Lăpuş (...) o sumă de bani pentru a-şi cumpăra alcool. Întrucât a fost refuzat, bărbatul din Sălaj i-a sustras prin violenţă suma de 1.360 de lei pe care o avea asupra sa, după care a fugit", a spus Florina Meteş.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor a rezultat faptul ca bărbatul cercetat a sustras un calorifer din scara unui bloc din oraş. În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi furt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.