Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ȚARĂ PUSTIE, SĂRACĂ... OARE BAT CLOPOTELE PENTRU ROMÂNIA NOASTRĂ?! - Opinie

clopot mediafax
Nu sunt adeptul teoriilor conspiraționiste. Există totdeauna exaltați care văd numai cai verzi pe pereți... Cu argumente științifice, analizând critic situația noastră, caut răspunsuri  - așa cum căutăm toți! - la exercițiul acesta de supraviețuire, Pandemia care ne-a luat mințile tuturor... Căci, într-adevăr, virusul acesta, creat, cel mai probabil, într-un Laborator!, le-a spulberat multora ultimele fărâme de inteligență și rațiune. Practic, luptăm cu un dușman invizibil, dar nu mai credem în nimic. Măștile ne sugrumă, ne infectează cu plasticul lor, cu toxicitatea de care toți ne ferim, cu aerul irespirabil pe care îl amestecăm cu lacrimile noastre, strângând din dinți, atunci când încercăm să mergem mai departe... Probabil, măștile nu sunt să ne ferească de vreun virus, ci să ne ferească unii de alții atunci când ne ocolim...     Și am ajuns să ne ocolim! Am ajuns o țară pustie, săracă, pentru care bat clopotele în amurg.
Repet, nu sunt adeptul teoriilor conspiraționiste! Nu alții, nici nimeni nu este de vină pentru delăsarea și pasivitatea românilor. Am "ales" totdeauna în fruntea noastră indivizi care habar n-au pe ce lume trăiesc. Când prostul ajunge împărat, îl spânzură mai întâi pe tac-so! De ce să ne mai mirăm atunci că unele decizii sunt complet aberante?! Se închid magazinele la ora 18.00?! Bucurați-vă că nu se închid la ora 16.00!  S-a interzis "circulația" pe timp de noapte?! Bucurați-vă că nu s-a interzis complet ieșitul din case! Omorâm Pandemia cu Prostia noastră! De altceva nu suntem capabili.
George Alexander, diaspora

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.