Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tornadă a lovit miercuri sud-estul statului Missouri: 'Morţi şi răniţi'

www.kinooze.com
tornadă

O tornadă mortală a străbătut miercuri dimineaţă sud-estul statului Missouri, lăsând în urmă victime şi distrugeri masive, în timp ce autorităţile au avertizat că în zonă sunt aşteptate şi alte asemenea fenomene extreme, relatează presa americană.

Autorităţile nu au făcut public un bilanţ oficial al victimelor, confirmând doar într-un mesaj pe Twitter că există "morţi şi răniţi".

Patrula pentru Autostrăzi a statului Missouri a trimis poliţişti în comitatul Bollinger "unde există pagube importante din cauza unei tornade care s-a produs în zona Glenallen", a precizat agenţia într-un comunicat sfătuind oamenii să evite zona.

"Există în continuare avertizări de tornadă în zone din Missouri", potrivit agenţiei. "Aveţi mai multe modalităţi de a primi alerte şi căutaţi un adăpost sigur atunci când sunteţi alertaţi", au transmis autorităţile.

Au fost raportate cel puţin 478 de tornade în 25 de state până acum în acest an, ceea ce reprezintă dublul mediei pentru acest moment al anului, informează News.ro.

Aceste tornade au provocat cel puţin 63 de decese, fără a include decesele de miercuri din sud-estul statului Missouri, potrivit NBC News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.