Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O versiune a comediei romantice '10' a lui Blake Edwards se află în lucru la Warner Bros

captura youtube
Warner Bross film

O versiune a comediei romantice „10” a lui Blake Edwards se află în lucru la Warner Bros, iar actriţa Julie Andrews va fi unul dintre producătorii executivi, potrivit Deadline, potrivit news.ro.

Comedia romantică „10” a fost lansată în 1979 şi i-a avut în distribuţie pe Dudley Moore, Bo Derek şi Julie Andrews. În centrul ei se află un compozitor de la Hollywood care trece printr-o criză a vârstei mijlocii şi, între altele, se căsătoreşte cu o femeie mai tânără. Filmul a fost un mare succes de box office, generând în Statele Unite încasări de 75 de milioane de dolari.

Acum, un nou scenariu este scris de Karen McCullah şi de Kirsten „Kiwi” Smith, care au semnat, între altele, „10 Things I Hate About You”, „Legally Blonde”, „The House Bunny” şi „The Ugly Truth”.

Julie Andrews şi Ashok Amritraj vor fi producători executivi.

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

În noul film, bazat pe producţia originală, va fi urmărită întrebarea ce defineşte un „10 perfect” în lumea de astăzi.

„«10» are un loc special în inima mea. Captează carisma lui Blake şi umorul lui special pe care îl ador. Mult timp am fost mai degrabă protectoare legat de care dintre creaţiile strălucite ale lui Blake ar trebui să fie reimaginată. Sunt mulţumită că cinefilii de azi vor avea ocazia de a se bucura de o nouă interpretare a clasicului”, a spus Julie Andrews, care a fost soţia regizorului timp de 31 de ani.

Filmul „10” a fost nominalizat la două categorii ale premiilor Oscar - pentru coloana sonoră originală a lui Henry Mancini şi pentru cel mai bun cântec original, „It’s Easy to Say”, pe care el l-a scris împreună cu Robert Wells. Lungmetrajul a mai primit cinci selecţii la Globurile de Aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.