Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Barack Obama intervin în 'războiul' TikTok cu SUA (Wall Street Journal)

rollingstone.com
TikTok

TikTok a angajat trei personalități politico-economice proeminente care să o salveze de la „războiul” pe care îl are cu SUA, în timp ce aplicația de social media încearcă să convingă autoritățile americane că nu are legături cu Guvernul chinez, informează publicația Wall Street Journal.

Persoane familiarizate cu această chestiune au declarat pentru ziar că TikTok i-a angajat pe David Bluff și Jim Messina, veterani ai campaniei prezidențiale a lui Barack Obama, precum și pe Xenia Mocha, fosta șefă de comunicații la Walt Disney Company.

În articol se precizează că cei trei l-au ajutat pe CEO-ul TikTok, Xu Zi Qiu, de mai bine de o lună, înaintea unei audieri de pomină din Camera Reprezentanților din SUA, săptămâna trecută.

Odată cu numirea a trei consilieri americani, TikTok, deținută de ByteDance cu sediul la Beijing, se îndreaptă către persoanele care și-au făcut numele în lume printre cele mai proeminente branduri americane.

O purtătoare de cuvânt a TikTok a declarat că compania a căutat o varietate de opinii înainte de audierea congresului. "De aceea am adus mai mulți oameni."

Administrația Biden Waves Ban

Wall Street Journal a scris luna aceasta că administrația Biden a cerut ByteDance să-și vândă proprietatea asupra companiei sau să se confrunte cu o potențială interdicție. Guvernul chinez a declarat recent că se va opune oricărei vânzări forțate a TikTok.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.