Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Băsescu profețesc: în 2019 PSD va fugi de la guvernare

sah-strategie

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, că anul viitor PSD "va fugi" de la guvernare, pentru că, până acum, s-a ţinut de Putere "prin şantaj şi prin frică".

Citește și: Viorica Dăncilă, GAFĂ în ședința de Guvern în care participă și Klaus Iohannis

"La această moţiune de cenzură ce este important este că am oferit din nou prilejul pentru ca românii să vadă un lucru esenţial. Guvernul este incapabil să îşi prezinte priorităţile şi să răspundă la lucruri evidente. Economia este la pământ, finanţele sunt într-un haos total şi uitaţi-vă, cu toată bărbăţia, PSD nu au fost în stare să aducă bugetul de stat la timp, aşa cum prevede legea, în Parlament. Bătălia în Opoziţie trebuie să se ducă cu toate mijloacele democratice pe care le avem la dispoziţie pentru că ne aşteaptă o perioadă foarte grea - anul 2019 va fi anul în care PSD va fugi de la guvernare, pentru că, până acum, s-a ţinut de Putere prin şantaj şi prin frică. Frica i-a unit", a susţinut Tomac, informează Agerpres. 

El a spus că Opoziţia are responsabilitatea de a construi o alternativă credibilă. 

"Acest test al moţiunii de astăzi a demonstrat încă o dată că PSD este dominat de frică, nu au stat în sală, nu au votat, au fugit pur şi simplu. Pentru noi a fost un test important - toţi parlamentarii noştri au votat. (...) Am trecut testul, partidele care şi-au asumat această moţiune şi subliniez că toţi parlamentarii, cel puţin din USR, PMP şi PNL, care au semnat textul moţiunii au fost în sală şi au votat. Nu ştiu dacă problema este la Pro România sau alţi parlamentari care nu s-au prezentat, ceea ce este important este că am oferit astăzi prilejul Guvernului să explice chestiuni care ţin de economie, infrastructură, agricultură şi, după cum aţi văzut, doamna Dăncilă a scăldat-o dintr-o poveste în alta. A spus că nu doarme. (...) Noi am avut această obligaţie să depunem această moţiune, am depus-o, am argumentat-o şi, după cum aţi văzut, Guvernul nu a fost capabil să răspundă", a adăugat Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.