Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în PSD: Oamenii lui Dragnea sar la gâtul lui Zgonea. 'Securist din gaşca masonică. Demisia!'

romaniatv.net
dragnea zgonea

Valeriu Zgonea, preşedintele executiv al PSD, se vede contrat dur de colegii de partid după ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD, ca urmare a condamnării definitive. Trei lideri au reacţionat prompt şi îşi manifestă susţinerea faţă de Dragnea, ba chiar îi cer demisia lui Zgonea.

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că Zgonea ar trebui să-şi dea demisia din toate funcţiile deţinute în PSD în urma conflictului cu Dragnea. ''Eu cred că Zgonea ar trebui să-şi dea demisia din toate funcţiile deţinute în partid'', a spus el pentru Mediafax.

Vezi şi: RĂZBOI TOTAL în PSD! Zgonea iese la rampă: ATAC public la Dragnea

Paul Stănescu a subliniat că sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul Referendumului este nedreaptă, iar în 2012 Liviu Dragnea nu a făcut cu nimic mai mult decât toţi membrii USL de la acea vreme. ''Eu cred că Valeriu Zgonea ar trebui să-şi dea demisia din toate funcţiile deţinute în partid pentru poziţia pe care a luat-o vizavi de preşedintele PSD, după hotărârea nedreaptă care a fost dată. Condamnarea la doi ani cu suspendare în dosarul Referendumului este nedreapă şi susţin în continuare acest lucru pentru că Dragnea a făcut ceea ce au făcut toţi membrii de partid PNL, PSD şi PC. Cu toţii am făcut acelaşi lucru'', a afirmat Paul Stănescu.

Vezi şi: Victor Ponta detonează BOMBA în PSD: cine este ofițerul acoperit

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune că Liviu Dragnea a făcut "un lucru foarte bun" că a rămas la conducerea partidului, adăugând că acum nu este nevoie de o luptă internă, ci social-democraţii trebuie să se concentreze asupra alegerilor.

"Am avut o discuție colegială, unii zic că a fost CEx, alții că nu a fost, pe mine m-a interesat să am această discuție cu colegii președinți de organizații județene și din Biroul Permanent Național pentru a asculta punctul lor de vedere generat de această sentință pe care eu o consider profund nedreaptă. (...) Decizia sau părerea majorității aproape unanimă a fost că o retragere a mea poate să destabilizeze toate activitățile de campanie. Am decis să rămân în continuare în această funcție", a spus Liviu Dragnea.

Vezi şi: SCANDAL cu 'acoperiţi' în PSD! Un vicepreşedinte îi răspunde DUR lui Ponta

Cea mai dură reacţie vine de la Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora, el însuşi cu probleme penale. Acesta îi cere demisia lui Zgonea şi din partid, acuzându-l că e securist şi că face jocurile unei găşti de masoni şi securişti.

"În calitatea mea de preşedinte PSD Diaspora, mă raliez preşedintelui Organizaţiei PSD Olt şi îi cer public demisia domnului Valeriu Zgonea atât din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, cât şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD şi din cea de membru PSD. Am fost primul care de doi ani am sesizat implicarea acestui securist în blocarea oricăror modificări legislative ale codului penal, ale incompatibilităţilor şi conflictului de interese, modificări care ar fi diminuat abuzurile procurorilor DNA şi dosarele politice făcute la comanda liderilor politici. Toată activitatea acestui om a fost pentru a distruge PSD şi pentru a elimina toţi liderii politici importanţi şi cunoscuţi din toate judeţele din PSD pentru ca împreună cu o gaşcă masonică-securistă să pună mâna pe PSD aşa cum au pus mâna şi pe Camera Deputaţilor. A fost şi este aservit SRI-ului, DNA-ului şi altor puteri străine care vor să distrugă tot ce este românesc: clasa politică, Parlament, oameni de afaceri. Cer tuturor liderilor politici PSD, preşedinţilor de organizaţii PSD din ţară, parlamentarilor PSD să ceară public demisia acestui trădător şi să fie solidari cu demersul nostru", scrie Rădulescu pe Facebook.

Vezi şi: Alina Gorghiu se bagă în SCANDALUL 'acoperiţilor' din PSD: Parlamentul să investigheze!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.